OVER

 

 

Schermafdruk 2015-11-11 09.03.40

WIE

BreukelBeeld is Roos Breukel (Den Haag, 1975), afgestudeerd in 2002 als audiovisueel educatief mediawerker.

BreukelBeeld is ontstaan vanuit mijn passie om zelf de camera te hanteren en het materiaal te monteren. Met als ideale basis mijn eigen bedrijf. Zo kom ik in aanraking met veel verschillende mensen, kom ik op plekken waar je anders niet zo snel verzeild raakt en mag ik ook nog eens mooie plaatjes schieten om er een verhaal van te maken. Leuker werk kan ik mij niet voorstellen.
Het is het uitkomen van mijn meisjesdroom die ik al had toen ik als tienjarige bij mijn vader in de doka gefascineerd was door beeld.

WAT

Film is het meest complete medium om een boodschap over te brengen. Een filmpje maken is meer dan handig zijn met camera en computer. Wat is de boodschap of het doel en hoe verpak je die in een treffend filmpje? Treffend door woorden, beelden, muziek. Bij BreukelBeeld bestaat dat uit de combinatie van een krachtige inhoud met een boeiende visualisatie. Omdat elke opdracht een uniek project is.

WERKWIJZE

Een opdracht kan uit vele hoeken komen. Omdat ik geinteresseerd ben in mensen, de samenleving en alles wat daarbij hoort, is er een breed draagvlak. Na de opdrachtformulering gaan we hersenkraken. Dat is een creatief proces dat voor een belangrijk deel het eindresultaat beinvloedt. In de ontwikkeling van de film is communicatie het sleutelwoord. Maar er wordt niet overbodig overlegd. Als het snel en simpel kan, dan doe ik dat met evenveel plezier!
Bij grotere producties kan BreukelBeeld collega’s uit het vak inschakelen. Er is een groot netwerk met verschillende disciplines.

Breukel Beeld is allround in het maken van audiovisuele producties.

– PROMOTIEFILMS
– BEDRIJFSFILMS
– TRAININGSVIDEO’S
– REGISTRATIES
– CAMERAWERK

ERVARING EN OPDRACHTEN

Voordat ik voor mijzelf begon werkte ik als programmamaker en productieleider bij de regionale omroep. Later werd ik cameravrouw, editor en uitvoerend producent bij Lumineus.

Verder werkte ik voor en met onder andere:

Avans Deeltijd
AVVideo
Basisschool De Zandberg
Boekhandel De Omslag
Bras Fijnaart
Confident Tandartsen
Domino’s Pizza Nederland
Dré Didderiëns
Festival Ongekend Talent
Frame24 mediaproducties
Hoogheemraadschap van Delfland
Ikonic Toys
Internationaal Stiltefestival
Juridische Hogeschool
Kennisnet
Koetsveldschool

LaPorta Vitale Thuiszorg
Melanie Rijkers
Poppentheater MUZIPO
RAV Hollands Midden
de Rechtspraak
Steunpunt Informele Zorg Breda (StiB)
Stichting Delftse Momenten
Stichting Madame Ouaga
Stichting Nutsbasisscholen Breda Tamino Parren
TEDx Breda
Vibe Vision
Uma Media
Zorgcentrum Den Eerdbrand
Waternet

 

Bart Moerman, directeur van de Koetsveldschool over BreukelBeeld:

De Koetsveldschool heeft voor de verschillende afdelingen filmimpressies laten maken van het onderwijs dat zij bieden aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. De wijze waarop zij de leerlingen en het onderwijs in beeld heeft gebracht is zeer treffend en herkenbaar. Filmopnames maken in een school is altijd lastig: er gebeurt veel en leerlingen vinden de grote camera’s zeer interessant. Roos presteerde het om prachtige beelden te maken zonder dat hiermee de dagelijkse gang van zaken op de school werden verstoord. Het uiteindelijke resultaat is boven verwachting!