Na even wat camera’s te hebben uitgetest ben ik toch gegaan voor de Sony FS700, die ik van de collega’s van Pasta Media over kon nemen. Een super camera, die (met een aanpassing) 4K kan schieten en onder andere in Slow Motion 240 frames/s kan opnemen. Ik ga veel oefenen de komende tijd, want het is even wat anders draaien dan de ‘oude’ camera, die het overigens nog prima doet en waar ik ook mee zal blijven draaien.

Binnenkort ga ik met mijn nieuwe camera draaien voor het filmpje van de Nuts Basisschool Burgst (locatie Kroeten). Een leuke, open en ruime school waar een enthousiast team werkt aan goed onderwijs voor hun leerlingen.

Voor een leuke nieuwe opdracht voor Waternet (Amsterdam) kan ik mijn kennis over educatie kwijt voor een intern filmpje.

Verder ben ik ook nog aan het filmen voor Avans Deeltijd wat nog steeds erg leuk is.

Kortom, genoeg werk waar ik met veel plezier mee bezig ben!