Wat kom ik toch op veel verschillende plekken met mooie, leuke mensen. De afgelopen tijd ben ik voor diverse opdrachtgevers op pad geweest.

Mantelzorger in beeld voor StiB

Voor StiB (Stichting informele zorg Breda) maak ik twee filmpjes. Eén over mantelzorg en wat StiB daarin kan betekenen en één over het bewaken van je grenzen als mantelzorger. Een mooie integere organisatie waar ik met heel veel plezier voor werk.

 

Mooie machines en processen filmen voor Bras Fijnaart

BRAS FIJNAART bestaat volgend jaar 60 jaar en in de aanloop daar naartoe mag ik filmpjes maken over de diverse projecten die zij doen in onder andere groenvoorziening.


20151215_102207
Voor de Nuts Basisscholen Breda ben ik bezig elke school op hun eigen manier neer te zetten. Veel leuke reacties op het FILMPJE van Nuts Basisschool De Hoogakker.

 

Sportmarketing Event met Leontien van MoorselFilmen bij de politie Eindhoven voor Avans Deeltijd
Studenten en oud-studenten komen aan het woord over hun carrière en deeltijd studeren in de testimonials die ik maak voor AVANS DEELTIJD.

Vorige week bij een ambitieuze politieman geweest, deze week bij een 49-jarige deeltijdstudent Verpleegkunde die haar hart en ziel in haar werk legt in de thuiszorg. En een compilatie van het Sportmarketing Event met Leontien van Moorsel is HIER te zien.

 

Filmen in Paradiso!

Tussendoor met de band SKIPPABEAT plannen aan het maken voor promotie en zo nog wat dingen. De trailer van het optreden in Paradiso is HIER te zien. Een lange versie is in de maak van het avontuur in Paradiso, waar ze de publieksprijs wonnen!

Dit doe ik niet allemaal alleen, gelukkig helpt Tamino Parren (www.parrendocs.nl) mij regelmatig bij de opnames.